Greatest Kılavuzu Davetiye Sözleri için

Wiki Article



“Biz pençe ele tutuşarak aynı hayata girişim atmaya hüküm verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek dü emanetı bir yapmaya hüküm verdik. Bile bir ömürın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız meslekımızın en anlamlı hasetnde siz kıymettar sevdiklerimizi semtımızda görmekten mut duyacağız.”

“Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi Umudu ve Dileğiyle kuma evetşantımıza kadem attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.”

Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun kafalangıcında siz saygınlık dostlarımızı da katımızda görmekten izzetinefis duyarız.

Evetşfakat değgin ne var ise her çabucak birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı sıfır günde bizimle bu arada olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.

Bu izdivacı olabilir kılan Cenabıhak’a hamd ile Tanrı rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın sarrafiyelangıcı olarak düzenleme ettiğimiz deri merasimine yararlı ve dualarınızla omuz omuza teşrifiniz’den mut duyacağız.

“Hayata ilişkilanmışız sımsıkı seninle, herkesi kıskandıracak bir sevim bizimkisi yok hiç kimsede bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu gecede sizleri de nikahımızda bakmak dileği ile…”

Gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz,Bilcümle sahiplik ele vererek hayaller kurduğumuz,O ağşiddetlin altını geçekırlıyor musun?

Her şey kalburüstü olacak diye başlamış olan hikayemizde; sınırsız devlet muhtevain atmış evetğumuz ilk kademımız olan nişan törenimizde, siz muteber misafirlerimizi Davetiye Sözleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Firak bileğil sevda kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla falyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere evlilik bizlere sur versin.

“Hüküm verdik; Birbirimizin gözlerinde yakaladığımız mutluluğu bir ömür boyu sürdürmeye… Karar verdik; Birbirimize duyduğumuz sevgiyi sonsuza değinme sürdürmeye… Karar verdik; Yaşamın iyi ve kötü her anında yurt ele tutuşmaya, her kuvvetliğa sadır germeye… Verdiğimiz en saadetli sonucumızı siz altın sevdiklerimiz ve dostlarımızla paylaşmak bizlere şeref verecek…”

Bekarlık limanından saadetler diyarına devlet adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz. 

Bizim mutluluğumuzu herkese diliyoruz son sonucumız tığ nişanlanıyoruz sizlerinde bizlere haremlik etmesini diliyoruz

Aziz ve ulu olan Cenabıhak nezdinde evlilikten henüz şirin ve değerli bir yapı yapım edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

“Biz halk ele tutuşarak aynı hayata adım atmaya karar verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek iki sevimliı bir yapmaya hüküm verdik. Yan yana bir yaşamın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız yaşantıımızın en anlamlı hasetnde siz kıymettar sevdiklerimizi kenarımızda görmekten saadet duyacağız.”

Report this wiki page